Man blir starkare ensam!

Det är sant, trotts att man mår dåligt och inte kan sova så biter man ihop och kämpar för sig själv och de man älskar. Det är något som är viktigt, det har jag lärt mig av min pojkvän som jag beundrar något enormt!
Det är nämligen så att han är ute i världen och jobbar för volvo ocean race, han är borta i totalt 9 månader men 3 utav dessa har redan passerat...puuh! Då han lämnade mig och sverige den 9e oktober förra året trodde jag att jag skulle gå under, jag var bokstavligt talat helt säker på det. Men nu står jag här 3 månader senare och är starkare än någonsin och allt detta tackvare hans eviga tjat om hur man måste bita ihop och kämpa. Tack älskling!
Och ni som konstant frågar om jag inte är ledsen och inte förstår hur jag orkar detta, ni behöver inte ens kontakta mig eller så kan ni ist säga "shit va tuff du är som klarar detta så bra som du gör" för jag tycker faktiskt att jag är tuff som klarar detta, inte alla som gör det men jag gör det med viss hjälp från min älskling. Det är han som ger mig all styrka till att jag orkar ta mig igenom detta.
Nu dröjer det 6 veckor innan det är min tur att hälsa på honom i Rio de Janeiro och tills dess ska jag skriva här på bloggen som en slags terapi eller vad man ska kalla det, skönt att få skriva av sig iaf, och så ska jag bara njuta av mitt liv som en typ av jetset flickvän, en och en halv vecka i Rio och tre veckor efter det blir det en månad i Miami, lite jetset är det allt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0